Boeken voor jong en oud.

Neem geregeld eens een rustpauze of tijd voor jezelf en lees eens een boek, kies er één uit die je aanspreekt. Wij hebben heel wat boeken die je kunnen inspireren of misschien tot andere inzichten brengt . Ook voor kinderen hebben we educatieve en leuke leesboekjes met prachtige tekeningen. Daarnaast hebben we leuke affirmatiekaartjes en spelletjes die je vooral een positieve boost geven.Dus kom gerust eens snuisteren in onze hoek en wie weet vind je iets dat je aanspreekt!

Belangrijke berichten
Recente berichten
Archief
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
Bezoek ons
OPENINGSUREN

     Wo: 13u30 -18u30

     Do: 9u30 - 18u30 

     Vrij: 10u - 19u30 

      Za: 9u30 - 18u  

      Zo: 10u - 12u    

Gesloten op maandag, dinsdag                                                 

Schrijf in
OP ONZE
GRATIS NIEUWSBRIEF

© 2014 door De 6 Zintuigen. Gemaakt door Sara Stappers